Du vil nyte en burger med et godt og mykt burgerbrød uten å måtte bekymre deg for karbohydrater og gluten. Med Tolowcarbs tørrblanding kan du bake fine burgerbrød. Ferdigstekt burgerbrød har 1,9g karbohydrater og 0,3g hvorav sukkerarter. Disse bakstene egner seg godt for diabetikere og gluten intolerante, også for de med nøtteallergi.
Nettovekt 190g
Det trenger: 300 g varmtvann, 6 egg, 2 ss eplecidereddik.
Næringsinnhold 100 gram tørrblanding 916kJ/219kcal, fett 6,8g hvorav mettet 0,7g, protein 3,9g, karbohydrater 5,7g, hvorav sukkerarter 0,3g, fiber 62,8g
Ferdig burgerbrød ca633g(6 st store). Næringsinnhold 100 gram ferdig burgerbrød: 100g/146kcal: fett 7,9g, protein 7,9g, karbohydrater 1,9g, hvorav sukkerarter 0,3g, fiber 18,9g