Mandelmel er et godt alternativ for deg som trenger et sunnere alternativ til mel fra korn til bruk i glutenfrie- og lavkarboretter.
Mandelmel har en lav glykemisk indeks, lite karbohydrater, høyt proteininnhold, er naturlig glutenfritt, rik på vitaminer, mineraler, fiber og antioksidanter.
Bruk mandelmel i kaker, brød, vafler og pannekaker. Et perfekt produkt for alle typer bakverk.
Til bruk i glutenfrie bakverk og lavkarboretter. Passer bra til både søte og salte bakverk.
Mandel er fantastisk næringsrik og et godt valg med tanke på et helsebringende kosthold. Den inneholder mye proteiner, energi og sunt fett.
Mandel er spesielt rik på mangan, magnesium og vitamin-E.
Næringsinnhold 100gram:
Energi 2491.0 kj / 596.0 kcal
Fett 50.0 g
> Hvorav mettet 4.0 g
karbohydrater 9.0 g
> Hvorav sukkerarter 4.0 g
Fiber 8.4 g
Protein 21.0 g
Salt 0.003 g