Ekte keto brød. En bakeblanding som er veldig enkel å lage brød med. Linfrø er svært rik på kostfiber og omega-3. De er også rike på folat, kalsium, kalium, magnesium og jern. Chiafrø er det frøet som inneholder mest omega-3 Det er også rike på mangan, kalsium, fosfor, vitaminer A, B, E og D. Chiafrø inneholder også essensielle fettsyrer. Det er også rikt på fiber og protein. Inulin er et løselig prebiotisk fiber som er motstandsdyktig mot fordøyelsen og leveres dermed tilnærmet intakt i tykktarmen. Tarm-probiotiske bakterier konsumerer Inulin og produserer i sin tur de kortkjedede fettsyrene som gir næring til cellene som tetter tykktarmen. Inulin bidrar dermed til å opprettholde tarmhelsen og -funksjonen. Tilsett kun egg, rømme og hvitvinseddik i blandingen. Veldig enkelt brød og veldig god smak. Det ferdige brødet inneholder kun 3,3 g karbohydrater per 100 g.
Nettovekt 280g
Det trenger: Egg 5stk og rømme 300g, 2ss hvitvin eddik.
Næringsinnhold 100 gram tørrblanding 1401kj/335 kcal, fett 22,6g hvorav mettet 2,6g, protein 19,6 g, karbohydrater 4,5g, hvorav sukkerarter 0,2 g, fiber 41,3 g, salt 4,2g.
Næringsinnhold 100 gram ferdig brød (ca660g) 353kcal: fett 29,7g, protein 14,5g, karbohydrater 3,3g, hvorav sukkerarter 0,2g, fiber 17,3g