Beskrivelse: Kulturmelk gjør kaken god og myk og derfor er krydderkake med kulturmelk ekstra saftig. Kaken inneholder samme type krydder som man vanligvis bruker i pepperkaker: kanel, muskat, nellik, kardemomme, allehånde, ingefær. Krydderkake smaker også ekstra godt med en glasur. Rør sammen seterrømme, søtnings, romessens og vanilje. Fordel den utover toppen av kaken.
Nettovekt 130g
Det trenger: kulturmelk 300g, egg 4stk
Næringsinnhold 100 gram tørrblanding: 1623kJ/388kcal, fett 13,7g hvorav mettet 1,6g, protein 7,8g, karbohydrater 17,3g, hvorav sukkerarter 4,7g, fiber 81,1g, salt 1,05g
Ferdig kakebunn ca265g.
Næringsinnhold 100 gram ferdig kakebunn: 195kcal, fett 16,6g, protein 16,4g, karbohydrater 9g, hvorav sukkerarter 5,9g, fiber 19,8g.