Beskrivelse: Kulturmelk gjør kaken god og myk og derfor er krydderkake med kulturmelk ekstra saftig. Kaken inneholder samme type krydder som man vanligvis bruker i pepperkaker: kanel, muskat, nellik, kardemomme, allehånde, ingefær. Krydderkake smaker også ekstra godt med en glasur. Rør sammen seterrømme, søtnings, romessens og vanilje. Fordel den utover toppen av kaken.
Nettovekt 130g
Næringsinnhold 100 gram tørrblanding 199kcal, fett 6,8g, protein 3,9g, karbohydrater 8,6g, hvorav sukkerarter 2,3g, fiber 40,4g, salt 1,05g
Det trenger: kulturmelk 300g, egg 4stk
Ferdig kakebunn ca265g.
Næringsinnhold 100 gram ferdig kakebunn: 195kcal, fett 16,6g, protein 16,4g, karbohydrater 9g, hvorav sukkerarter 5,9g, fiber 19,8g.