Ingredienser: 300g tigerreker 80g kremfløte 60g kokoskrem 85g spinat Fremgangsmåte: Stek tigerreker i smør med ekstra krydder. Hell kremfløte, kokoskrem og hakket spinat i en liten kjele. Varm blandingen over lav varme, rør jevnlig, til blandingen tykner. Knus med en stavmikser. Tilsett krydder etter ønske. Oppskriften er basert på et ketogent kosthold og periodisk faste. […]
Leverpostei Ingredienser: 500g okselever 500g svin sideflesk 250 gulrøtter 130g smør 100g løk Salt, peper og vann Fremgangsmåte: Skjær løk og gulrot i biter. Brun løk og gulrot i en panne med litt smør og legg dem i kjelen. Skjær sideflesk og leveren i terninger. Brun lett i en panne og tilsett i kjelen. Tilsett […]
Ostefries Ingredienser: Ost Skivet (Norvegia Ost Skivet Tine) Fremgangsmåte: Skjær osteskivene i strimler. Legg på et stekebrett til tørk, på kjøkkenbordet, i ca 24 timer. Etter tørking, stek i ovnen. Varmluftprogram 210 grader ca 4-5 min. Ikke brun for mye.
Måltidsplan Matplanen er utarbeidet etter ren mat og en lavkarbo livsstil. Matmengder i oppskriften er per porsjon. Alle måltider kan byttes til et annet måltid i matplanen. Spis når du er sulten og til du føler deg mett. Øk serveringsstørrelsen i oppskriften etter behov. Dag 1 Smoothie: Mandelmelk 450ml, avokado 65g, selleri 50g, spinat […]
Sandwich brød Ingredienser 125g mozzarella 100g seterrømme 40 g gule linfrømel finner du i butikken vår 30 g solsikkekjerner 15g chiamel finner du i butikken vår 5g bakepulver 2 egg Fremgangsmåte: Sett ovnen til å varmes opp med varmluft programm på 200 grader. Knus mozzarella, setterømme og egg sammen i en blender. Tilsett så solsikkekjerner, linfrømel, chiamel, […]
Tomat paprikasuppe med brieost Ingredienser: 300ml vann 90 g tomat, 60 g paprika, 60 g brieost, 30 g løk, 25 g smør, litt basilikum og salt. Fremgangsmåte: Skjær tomat, pepper og løk i biter. Ha smøret i en kjele og tilsett hakket tomat, pepper og løk. Brun dem i smør. Tilsett vann, basilikum og brieost. […]
Fiskesuppe med tomatpuré og mascarpone Ingredienser: 210g seifilet 55g paprika, 50g pizzasaus (Mutti), 50g rød løk 40g mascarpone 20ml oliveolje 1 fiskebuljongterning, vann, urter for pynte. Fremgangsmåte: Skjær løk og pepper i mindre biter og legg i en kjele med tykkere bunn. Tilsett olivenolje og brun. Tilsett pizzasausen i kjelen og la den brunes i […]
Stekt ørret med reddik og løk. Ingredienser: 220g ørret, 110g reddiker, 30g løk, 30g kremfløte, 10g parmesan, 10g smør. Fremgangsmåte: Skjær reddiker og løk i skiver, stek i smør i en panne. Tilsett salt og fersk dill etter smak. Tilsett kremfløte og revet parmesan til den brunede reddiken. Varm opp til osten smelter. Krydre ørreten […]
Avokado scampi salat Ingredienser: 170 g scampi, 120 g avokado, 100 g agurk, 70 g isbergsalat, 35 g jordbær, 30 g majones. Oppskrift Fremgangsmåte: Kutt isbergsalat, agurk, avokado. Fordel på en tallerken. Tilsett majones og reker. Legg til jordbærskiver og du kan legge til spirer til pynt. Oppskriften er basert på et ketogent kosthold og […]
Kokossuppe med ørret Ingredienser: 250g brokkoli- og blomkålblanding, 170g ørret, 100g kokoskrem, 1 fiskebuljongterning, vann, urter for pynte. Fremgangsmåte: Skjær blomkål- og brokkolibukettene mindre og legg i en kjele, tilsett vann, kokoskrem og buljongterning. Kok til blomkål og brokkoli er myk nok. Skjær ørreten i terninger og tilsett dem i suppen, kok i noen minutter. […]