Rød spisskål med nakkekotelett (keto)

Ingredienser:

150g rødkål

60g paprika

200g svinenakkekotelett benfri

10g majones

smør til steking

litt vann.

Kuttet paprika brunet i litt smør, tilsett finkuttet rødkål og vann i pannen. La det småkoke til kålen er myk og vannet har fordampet. Nakkekotelett kuttes i tynnere strimler og brunes i panne. Tilsett litt majonessaus ved servering. Hvis du ikke vil ha majones, tilsett litt mer kjøtt. Smak til med salt og pepper, bruk forskjellige urter om du ønsker det.

Oppskriften er basert på et ketogent kosthold og periodisk faste. Mengdene i oppskriften er gitt per porsjon. To måltider og ca 1200 cal per dag. Endre mengdene basert på dine behov

Næringsinformasjon per porsjon : 600 kcal, fett 46 g, karbohydrater 7,5 g, protein 39,5g.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.