Kokos bringebær ostekake
Base:
70g kokosfiber finner du i butikken vår
30g psyllium finner du i butikken vår
15 g kokosfett
60g erytritol
2 egg.
Smelt kokosfett, tilsett to egg og bland dem sammen. Tilsett de andre tørre ingrediensene og søtningsmiddel og bland deigen. Fordel deigen på bunnen av kakeformen og stek i ovnen på 180 grader i 20 minutter. Anbefalt diameter på formen er 20 cm.
Mellomlag:
300 g bringebær
8 g gelatin
sukkererstatning
Kok bringebær med en dråpe vann og tilsett sukkererstatning. Juster sødmen etter din smak. Tilsett til slutt gelatinen og rør til den er pent smeltet. Hell bringebærblandingen på den avkjølte kakebunnen. Det er godt å bruke en justerbar kakering for å holde formen.
Topplag:
300 g kremost
200 g kremfløte
8 g gelatin
sukkererstatning
vanilje etter smak.
Bland kremost og kremfløte i en kjele over svak varme, tilsett sukkererstatning etter ønske og smak. Til slutt tilsett gelatinen og bland til alt er godt blandet. Hell kremostblandingen over bringebærsyltetøyet og du kan blande lagene litt med en kniv. La kaken stivne i kjøleskapet og ta av kakeringen før servering. Frysetørkede bringebær og perler til pynt.