Sjokolade muffins
Ingredienser:
150g fløte,
80g smør,
45g kakaopulver, finner du i butikken vår
45g erytritol, (kan erstattes med en annen sukkererstatning)
30g fibermel finner du i butikken vår
15g kakaofiber, finner du i butikken vår
5 egg,
2g salt,
0,2g sukralose, (kan sløyfes og erstattes med en annen sukkererstatning)
noen vanilje dråper,
Fremgangsmåte:
Sett ovnen til å varmes opp med over- og undervarme på 200 grader.
Smelt smøret i en bolle.
Tilsett egg og kremfløte.
Bland egg, fløte og smeltet smør.
Bland alle de tørre ingrediensene i en egen bolle.
Tilsett de tørre ingrediensene i bollen og bland deigen.
Fordel røren likt mellom 12 muffinsformer.
Sett formene midt i oppvarmet oven å bake 20 minutter.
Til kremen tar du like deler kremost og kremfløte, tilsett kakaopulver og sukkererstatning.
Visp dem sammen.
La muffinsene avkjøles før du pynter dem med krem.
Næringsinnhold 100g muffins (uten kremen) 395kcal, fett 35,3g, protein 11,4g, karbohydrater 3,3g, hvorav sukkerarter 1,4g, fiber 10,3g
Næringsinnhold per en muffins( uten kremen) 151kcal, fett 13,5g, protein 4,3g, karbohydrater 1,3g, hvorav sukkerarter 0,5g, fiber 4g