Sjokoladekake (lavkarbo)

Sjokoladekake
Ingredienser:
150 g seterrømme
100g erytritol (hvis du vil ha det søtere, tilsett mer eller bruk en annen sukkererstatning)
90 g smør
70 g vann
45 g kakaopulver
20 g bambusfiber finner du i butikken vår
10 g bakepulver
3 egg
vanilje, salt,
Glasur: 140g 99% mørk sjokolade, 300g kremfløte
Fremgangsmåte:
Smelt smøret.
Pisk eggene lett.
Legg til egg, rømme, smeltet smør, vann.
Bland alt sammen.
Bland alle de tørre ingrediensene separat.
Tilsett de blandede tørre ingrediensene til eggene og bland godt til en deig.
Hell røren i en smurt form.
Stek på 160 grader i 35 minutter
Glasur:
Hakk den mørke sjokoladen i en mindre gryte.
Tilsett kremfløte.
Du kan tilsette sukkererstatning etter smak.
Varm opp kjelen over svak varme til sjokoladen har smeltet og glasuren er godt blandet.
Hell glasuren over den avkjølte kaken og pynt.
Næringsinnhold 100g ferdig kake  280kcal, fett 25,8g, protein 5,2g, karbohydrater 2,6g, hvorav sukkerarter 1g, fiber 6,6g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.